Over ons

Over ons

Tuinschuren en Veldschuren zijn een verlengstuk van elk huis. Van borrelen met familie en vrienden in de zomer tot ‘s winters uw auto veilig onder de overkapping. U heeft het hele jaar door plezier van de schuur. Daarom is een solide basis van groot belang.

Door het hele land
Soetendaal Schuren heeft ruim 10 jaar ervaring met het realiseren van projecten door heel Nederland. We weten als geen ander uw wensen om te zetten in een passend ontwerp. Van een hobbywerkplaats in de achtertuin tot luxere exemplaren met een sauna of overkapping. Het is allemaal mogelijk.

Al onze schuren kenmerken zich door een slim ontwerp, hoogwaardig materiaal, degelijke bouw en een sfeervolle uitstraling.

Naast onze basismodellen zijn er nog veel extra opties mogelijk. Laat bijvoorbeeld de planken behandelen met een zeer duurzame en UV bestendige verf. Dit gaat houtworm en schimmel tegen. Zo geniet u jarenlang van uw schuur op maat. Of voorzie uw schuur van isolatie, een betonvloer of een prachtig gemetselde stenen onderkant.

Daarom Soetendaal Schuren
Waarom u voor ons kiest? Bij Soetendaal Schuren draait alles om goede schuren. Niets meer en niets minder. Altijd met liefde gemaakt op ambachtelijke wijze, volgens al uw wensen!

Wij helpen u graag met de realisatie van uw droomschuur. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.