Houten veldschuur

Houten veldschuur

Een mooie houten veldschuur in uw tuin

Van oorsprong is een veldschuur een vrijstaande graanschuur in een open veld. Tegenwoordig straalt een veldschuur enige nostalgie uit en ook u kunt ervan genieten in uw tuin. Heeft u een grote tuin of zelfs een stuk land? Dan zal een mooie houten veldschuur uw tuin het nodige karakter geven. Veelal is een veldschuur uitgerust met twee grote openslaande deuren. Dit houdt in dat u de veldschuur daadwerkelijk kunt gebruiken om spullen op te bergen. Uw grasmachine en ander gereedschap vindt hier een veilige en droge plek en een ruime veldschuur is zelfs als garage voor uw auto te gebruiken.

Een duurzame veldschuur van hout

De klassieke veldschuur in een open veld had natuurlijk veel te verduren door de verschillende weersinvloeden. In uw tuin kunt u een veldschuur meer beschut plaatsen, zonder het karakter van een veldschuur te verliezen. Daarnaast kunt u kiezen voor een sterke houtsoort die eventueel behandeld is met UV bestendige verf, zodat u nauwelijks onderhoud heeft aan uw veldschuur van hout. U geniet jarenlang van uw veldschuur, waarbij u de veldschuur voor alles kunt gebruiken. Naast een opslagruimte voor gereedschappen, kan een veldschuur ook dienen als hobbyruimte of ontspanningsruimte.

Laat Soetendaal Schuren uw houten veldschuur bouwen

Wilt u een mooie houten veldschuur bouwen in uw tuin? Neem dan eens contact op met Soetendaal Schuren. Soetendaal Schuren is al sinds 2006 gespecialiseerd in het bouwen van houten schuren tuinschuren en veldschuren. U heeft keuze uit diverse type veldschuren. Zo kunt u ook kiezen voor een veldschuur met een overkapping. Naast een ruimte schuur, kunt u ook genieten van een droog en windvrij terras, of u gebruikt de overkapping om uw fietsen of auto onder te parkeren. Soetendaal Schuren heeft een selectie van een aantal basis veldschuren, maar wanneer gewenst, is het ook mogelijk om uw houten veldschuur op maat te laten maken.

Contactformulier