Houten tuinschuur

Houten tuinschuur

Een houten tuinschuur is onmisbaar in iedere tuin

Niet iedere woning is voorzien van een schuur. Het wordt dan erg lastig om enkele typische spullen op te bergen. Denkt u aan het opbergen van de tuinstoelen in de winter, een grasmaaier als u een gazon heeft of ander tuingereedschap. Ook fietsen die open in de tuin worden geparkeerd staan bloot aan de weersinvloeden en lopen een groter risico om beschadigd of gestolen te worden. Met een houten tuinschuur heeft u de perfecte oplossing om al uw tuinspullen, gereedschap en fietsen onder één dak te stallen. Bovendien is een houten tuinschuur gemaakt van hoogwaardig materiaal en zal het een aanwinst voor uw tuin zijn.

Een houten tuinschuurtje kan meer zijn dan een opbergplek

Natuurlijk ligt het voor de hand om een houten tuinschuurtje te gebruiken voor het opbergen van gereedschap en fietsen. Maar wanneer u wenst, kunt u een tuinschuur ook voor andere doeleinden gebruiken. U kunt de tuinschuur laten voorzien van isolatie, zodat u hier uw eigen thuiswerkplek creëert. Of wat denkt u van een ontspannende tuinschuur? Met een sauna of jacuzzi creëert u van uw tuinschuur uw eigen privéwellness. Wanneer u kiest voor een tuinschuur met overkapping, heeft u een perfect overdekt terras en kunt u zowel buiten, in de schuur of onder de overkapping zitten.

Soetendaal Schuren kan een houten tuinschuur bouwen volgens uw wensen

Iedereen zal zijn eigen wensen hebben omtrent het gebruik van een houten tuinschuur. Laat u uw houten tuinschuur bouwen door Soetendaal Schuren, dan heeft u de keuze uit enkele basismodellen, al dan niet met een mooie overkapping en in de afmetingen die u wenst. Maar als u graag uw persoonlijke wensen in de uw tuinschuur terugziet, dan is het voor Soetendaal Schuren geen enkele moeite om hier rekening mee te houden. Zo laat u uw houten tuinschuur op maat bouwen en wordt er uiteraard gebruikgemaakt van hoogwaardig materiaal.

Contactformulier