Houten tuinkantoor

Houten tuinkantoor

Een houten tuinkantoor als perfecte werkplek

Thuiswerken wordt steeds vaker het nieuwe normaal. Of bent u een zelfstandig ondernemer en werkt u vanuit huis? Dit kan soms problemen opleveren als u thuis geen aparte kamer heeft om in te richten als een kantoor. U bent dan noodgedwongen vanaf de keukentafel aan het werk. Dit is niet handig als u een gezin met kinderen heeft. Met een houten tuinkantoor in uw tuin, kiest u voor een separate werkplek, maar toch dichtbij huis. Een houten tuinkantoor zorgt voor een ontspannen werkplek, waarbij de natuur in uw tuin heel inspirerend kan werken.

Met een tuinkantoor hout een veilige en warme werkplek

Welke houten schuur u ook als tuinkantoor hout laat plaatsen, aan een tuinkantoor gelden wel wat extra eisen. Uw tuinkantoor moet ook in de koude wintermaanden goed functioneren. U wilt natuurlijk niet in een dikke winterjas aan het werk, waarbij u niet meer van uw wintertuin kunt genieten, maar van de ijsbloemen op de ramen. Het is voor te stellen dat u uw tuinkantoor met extra aanpassingen laat uitvoeren, zoals een goede isolatielaag. Hierdoor houdt u uw tuinkantoor warm in de winter en in de zomer houdt u de ergste hitte tegen. Desnoods kunt u ook de onderste laag voorzien van een gemetselde laag voor nog meer stevigheid en de houten wanden komen zo niet direct in aanraking met een vochtige grond.

Een houten kantoortuin bouwen in uw tuin?

Heeft u behoefte aan een eigen werkplek thuis? Laat dan Soetendaal Schuren een prachtige kantoortuin bouwen in uw tuin. U bepaalt zelf het ontwerp van uw houten kantoortuin, of het nu een grote of kleine schuur is of met of zonder een overkapping, uw wensen staan centraal. Met een mooie houten tuinhuis heeft u een prachtige locatie in uw tuin en bovendien een uitstekende en inspirerende werkplek.

Contactformulier