Houten schuur op maat

Houten schuur op maat

Geniet van een houten schuur op maat

Wanneer u een mooie tuin heeft, dan is een bijpassende schuur bijna noodzakelijk. Met een schuur creëert u voldoende opbergruimte om uw tuingereedschap op te bergen. Steeds meer tuingereedschap is elektrisch en dient in de winter veilig en droog weggelegd te worden. In een mooie houten schuur op maat kan dit. Naast tuingereedschap of ander gereedschap, biedt een schuur ook andere functionaliteiten. Als u regelmatig de fiets gebruikt, dan is het belangrijk om uw fiets droog te stallen. Net zoals tuingereedschap, is de elektrische fiets ook een ware trend. Deze fietsen verdienen een goede plek in een houten schuur op maat.

Ontspannen met een houten schuur op maat gemaakt

Een schuur hoeft niet enkel als opslagruimte te dienen. Het is een uitstekende omgeving om te ontspannen. Zo kunt u uw terras naast uw schuur creëren en als uw houten schuur op maat gemaakt een overkapping heeft, dan kunt u hier in de schaduw zitten. In de schuur is het mogelijk om een buitenkeuken te plaatsen, zodat u tijdens visite niet in de keuken thuis hoeft te verblijven. U blijft gezellig onderdeel van het gezelschap. Met een houten schuur op maat gemaakt, worden al uw wensen en eisen in de schuur verwerkt.

Houten schuur maatwerk door Soetendaal Schuren

U wilt graag een unieke schuur of u stelt speciale eisen aan uw schuur? Dan kunt u Soetendaal Schuren inschakelen voor een houten schuur maatwerk. De ontwerpers van Soetendaal Schuren houden rekening met al uw wensen en ideeën en ontwerpen de perfecte schuur voor u. Of u enkel een opbergruimte wilt, een schuur met overkapping, een plat dak of een hellend dak, het is allemaal te realiseren. Met een op maat gemaakte schuur heeft u de garantie dat u een volstrekt unieke schuur in uw tuin heeft staan en die u nooit in een andere tuin zult tegenkomen.

Contactformulier