Houten schuur met overdekt terras

Houten schuur met overdekt terras

Een prachtige houten schuur met overdekt terras

Bij een mooie tuin hoort ook een mooi terras. Immers, u wilt wel van uw mooi aangelegde tuin genieten? Maar hoe vaak maakt u daadwerkelijk gebruik van het terras? Tijdens de herfst- en wintermaanden dalen de temperaturen en in de lente en zomer kunnen de temperaturen al snel oplopen. Als u moeite heeft om langdurig in de zon te zitten, of u wilt ook van uw terras gebruikmaken tijdens het winterseizoen, overweegt u dan eens een mooie houten schuur met overdekt terras. Tijdens zonneschijn zit u door de overkapping toch comfortabel koel op uw terras en als het regent of het waait hard, hoeft u uw terras helemaal niet te verlaten. Daarnaast geniet u van de aanwezigheid van een fraaie schuur voor het opbergen van uw fietsen en/of gereedschap.

Een terras én opbergruimte met een houten schuur met terrasoverkapping

Twee zaken die onontbeerlijk zijn in de tuin, een schuur en een terras kunt u nu combineren door een houten schuur met terrasoverkapping in uw tuin te laten plaatsen. Bovendien is uw terras door de overkapping goed beschut. Uw overdekte terras kunt u aankleden zoals u zelf wilt, zodat u toch van een natuurlijke inrichting kunt genieten. De schuur kan dienen als een opbergruimte, maar wenst u een andere bestemming, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Met isolatie, een betonnen vloer of een gemetselde stenen onderkant, kunt u de schuur ook gebruiken als hobby- of ontspanningsruimte.

Laat een houten schuur met overdekt terras bouwen

Een mooi aangelegd terras moet aan hoge eisen voldoen. Het gaat immers om uw comfort en rust. Wenst u een overdekt terras, dan gaat Soetendaal Schuren graag voor u aan de slag om uw houten schuur met overdekt terras te bouwen. Of u nu een keuze maakt uit één van de basismodellen of dat u een schuur met overdekt terras op maat laat maken, er wordt enkel gebruikgemaakt van hoge kwaliteit materialen. U geniet hierbij jarenlang bij mooi weer en minder mooi weer, van een schuur met overdekt terras.

Contactformulier