Houten schuur met afdak

Houten schuur met afdak

Altijd droog zitten bij een houten schuur met afdak

Het weer in Nederland is altijd onvoorspelbaar. Het ene moment kan het stralend mooi weer zijn en het andere moment regent het pijpenstelen. Als u een buitenmens bent en graag van uw tuin geniet, dan is het niet altijd mogelijk om buiten te zitten als u het wilt. Het weer kan te kil zijn, het regent of er staat een harde wind. Om toch comfortabel buiten te kunnen zitten, is een houten schuur met afdak het perfecte alternatief voor een open terras. Een afdak aan de schuur stelt u in staat om bij ieder weertype toch van de buitenlucht te genieten. Het is zelfs mogelijk om van uw schuur een plek te maken waar u ontspannen kunt zitten.

Plaats uw houten schuurtje met afdak waar u maar wilt

Het voordeel van een klein houten schuurtje met afdak, is dat u deze op iedere plek in uw tuin kunt plaatsen. In de praktijk is het vaak zo dat een terras is verbonden met de achterzijde van de woning. Heeft u een grote tuin, dan kunt overwegen om uw houten schuurtje met afdak helemaal achterin de tuin te plaatsen. Zo kunt u kiezen waar u wilt zitten, op het terras bij uw woning, of achterin de tuin onder het afdak van uw schuurtje. Zo geniet u ook eens van uw tuin vanuit een geheel andere kant. Bovendien schuilt u bij slechter weer onder het afdak en u kunt etenswaren stallen in het schuurtje. Het lijkt wel alsof u een dagje uit bent in eigen tuin.

Een professionele houten schuur met afdak bouwen

U ziet zichzelf al zitten bij uw schuur met afdak? Neemt u dan eens contact op met Soetendaal Schuren. Als professionele bouwer van tuin- en veldschuren, kunnen zij uw houten schuur met afdak bouwen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit materiaalsoorten en heeft u een keuze uit diverse basismodellen en afmetingen. Heeft u zelf enkele idee├źn over een schuur met of zonder afdak? Soetendaal Schuren bouwt uw schuur met afdak ook op maat.

Contactformulier