Houten fietsenberging

Houten fietsenberging

Met een houten fietsenberging geen losse fietsen meer in de tuin

Als u geen schuur heeft om uw fietsen op te bergen, zullen fietsen al snel in de tuin geparkeerd worden. Wanneer u een gezin heeft, dan zijn dit al snel meerdere fietsen in uw tuin en dan komen daar ook nog eens tijdelijk de fietsen van vriendjes en vriendinnetjes bij. Diverse fietsen in uw tuin zorgen niet echt voor een mooi aanblik van uw tuin en fietsen nemen bovendien veel ruimte van uw tuin in beslag. Een houten fietsenberging is dé oplossing voor al uw fietsproblemen en is ook nog eens een fraaie aanvulling voor uw tuin.

Houten fietsbergingen zijn praktisch

Losse fietsen in uw tuin lost u op met een fietsberging. Een fietsberging kan ook noodzakelijk zijn, niet alleen om van het aanblik van al die fietsen in uw tuin af te komen. Steeds vaker worden fietsen elektrisch aangedreven. Voor een langere levensduur van de accu, is het noodzakelijk dat ze droog worden gestald. Dit kan met mooie houten fietsbergingen. Wanneer u ook nog eens een stroompunt aanbrengt in uw fietsberging, dan kun u uw elektrische fiets laten opladen. Naast het parkeren van fietsen, zijn houten fietsbergingen ook praktisch om andere dingen in op te bergen, zoals een elektrische grasmaaier.

Laat ook in uw tuin een houten fietsberging bouwen

Waar u ook een houten fietsberging in de tuin laat bouwen, uw fietsen zullen niet meer in het zicht staan. In de plaats daarvan kijkt u nu tegen een mooie houten fietsberging aan. Dat is toch een stuk prettiger. Bij Soetendaal Schuren houdt men rekening met uw wensen, zodat u uw eigen persoonlijke fietsberging in de tuin heeft staan. Afmetingen, grootte en met of zonder overkapping, u heeft alle ruimte om uw wensen in te vullen wanneer u Soetendaal Schuren u houten fietsberging laat bouwen.

Contactformulier